Vluchten voor de Dolfijnen retreat in Egypte

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Er zijn een aantal opties en afhankelijk van het moment van boeking en persoonlijke keuzes qua luchthavens.

Als je onze reisdata wilt aanhouden kun je 2 enkele reizen boeken:

Optie 1:

Heen:
Datum: donderdag 5 september
Maatschappij – Tui
Traject: Schiphol – Marsa Alam
Tijd: 9.00 uur vertrek – 15.30 uur aankomst
Tarief: € 395,- (op dit moment - kan ondertussen hoger zijn)
Deze vlucht boek je hier: Tui Amsterdam - Marsa Alam

Terug:
Datum: zaterdag 14 september
Maatschappij: Easyjet
Traject: Hurgharda – Amsterdam
Tijd: 14.50 uur vertrek – 19.35 uur aankomst
Tarief: ca. € 203, -
Deze vlucht boek je hier: Easyjet Hurghada - Amsterdam

• Bovenstaande vluchten zijn passend als je de exacte reisdata wilt aanhouden. De transfers van/naar de vliegvelden worden door ons verzorgd.
• De heenvlucht kan al geboekt worden, is ook aan te raden dit zo spoedig mogelijk te doen omdat deze vlucht snel vol kan raken.
• De terugvlucht is nog niet te boeken omdat de datum te ver in de toekomst ligt. Wij geven jou een seintje als deze vlucht ook geboekt kan worden.

Optie 2:

Een retour vlucht met Tui – heen en terug van/naar Marsa Alam waarbij je 2 dagen langer op het resort blijft. Je boekt dan niet 2 enkele reizen maar één retourvlucht met Tui.

Heen:
Datum: donderdag 5 september
Maatschappij – Tui
Traject: Schiphol – Marsa Alam
Tijd: 9.00 uur vertrek – 15.30 uur aankomst

Terug:
Datum: dinsdag 17 september
Maatschappij: Tui
Traject: Marsa Alam – Amsterdam
Tijd: 16.05 uur - 22.35 uur

- Tarief retourvlucht met Tui: € 700,- (op dit moment)
- 3 extra nachten op het resort: à € 85,- per nacht – op een 1-persoonskamer of € 55,- per nacht als je een kamer deelt met iemand anders - er is dan geen programma. Het is uiteraard ook mogelijk om deze 3 dagen ergens anders te verblijven.

Onze taxiservice is inclusief voor beide opties. Mocht je een andere vlucht boeken met andere data/tijden – dan kunnen wij de taxi voor jou regelen via onze agent. Maar de taxikosten zijn voor jouzelf.

Ander vliegopties naar/van Hurgharda

Er zijn veel meer goedkopere opties wanneer je naar Hurghada vliegt. Je zou dan ook eerder kunnen aankomen en langer kunnen blijven. Dit kan trouwens ook als je met Tui vliegt.

Hurghada ligt dus 3,5 uur ten noorden van Marsa Alam. Mocht je flexibel zijn qua reistijd en graag goedkoper vliegen dan geven wij je hier de mogelijk opties, let wel:
Het is belangrijk dat je op donderdag 5 september voor 18.00 uur aankomt. Dan willen we namelijk beginnen met de kennismaking/briefing. We willen dan de hele groep compleet hebben!

Tui.be – als je vanuit België kunt/wilt vliegen
Transavia – Amsterdam - Hurghada
Corendon – naar Marsa Alam en Hurghada als je vanuit Dusseldorf wilt/kunt vliegen
Easyjet – Amsterdam - Hurghada

Via onze agent kunnen wij een taxi voor je regelen vanaf het vliegveld in Hurghada. De kosten zijn dan € 100,-. Je wordt dan opgehaald van het vliegveld en naar het hotel in Marsa Alam gebracht.

Magical Tours kan indien nodig je vlucht voor je boeken.