Egypte

Egypte...toegangspoort naar een hoger bewustzijn!

Egypte is voor velen de meest magische, spirituele plaats op onze planeet. Een bezoek aan Egypte opent je hart en brengt je in contact met jouw kern. Dompel jezelf onder in de oude Egyptische mysterieschool……absorbeer de energie op de heilige plaatsen en activeer een nieuwe wereld van wijsheid en positieve energie.

De rivier de Nijl, levensader van Egypte

Egypte heeft sinds het begin van de beschaving altijd een prominente rol gespeeld. Midden in de woestijn, de Sahara, had het land van de farao’s een enorme belangrijke levensader. De rivier de Nijl vormde Egypte en bood Egypte een onuitputtelijke bron van vruchtbaarheid. Een strook van 2 tot 5 kilometer aan beide oevers biedt de Egyptenaren een strook vruchtbare grond. Daarachter de lijmstenen muren van de onvruchtbare wildernis. In het oosten is dat de Arabische woestijn en in het westen de Libische woestijn. In het noorden komt de rivier uit in de mooie blauwe Middellandse Zee.

Een cruise op de Nijl is een prachtige manier van het land te genieten. Maar er is meer......De Nijl symboliseerde in het oude Egypte de wervelkolom van dit land. En op de chakra's werden tempels gebouwd. Een reis langs deze chakra's is werkelijk een helende ervaring.

Zwemmen met wilde dolfijnen...

Deze unieke ervaring zal je diep raken. De mogelijkheid om met wilde dolfijnen te zwemmen is een kado van de engelen. Zo ontroerend om de energie van deze prachtige dieren te kunnen absorberen. Het dolfijnenrif waar wij naar toe gaan, ligt in het kalme, turquoise water op ongeveer 42 km van de Egyptische kust. Hier komen grote scholen spinner dolfijnen rusten, spelen en hun jongen grootbrengen, ver van de sterke stromingen en van de gevaren van de open zee. Je kunt dus genieten van het zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.

Onze spirituele rondreizen in Egypte: