Sardinië

Sardinië...een parel in de Middellandse zee

Ongerept, gevarieerd en prachtig. Dat is in 3 woorden samengevat de beschrijving voor Sardinië. Een geliefde vakantiebestemming voor liefhebbers van rust en ruimte. De kustlijn is onbeschrijfelijk mooi met paradijselijke stranden, grillige rotsen en turquoise water. Het binnenland is droog, warm en wild, een land van herders en boeren; het regent op Sardinië zelden met 300 zondagen per jaar.

Magie en mysterie....

Sardinië is een weergaloos mysterieus eiland met een rijke historie met prehistorische monumenten die uniek zijn in Europa. Sardinië behoort (geologisch gezien) tot de oudste formaties van Europa. Het eiland is 600 miljoen jaar geleden gevormd. Dit eiland heeft talloze verrassingen in petto waaronder vele mystieke plaatsen.

Ligt Atlantis op Sardinië?

Sommigen zeggen dat het de verzonken beschaving Atlantis niet op de bodem van de oceaan ligt, maar voor de kust van Italië op het eiland Sardinië. Schrijver en journalist Sergio Frau deed 10 jaar lang onderzoek naar het eiland. Hij vermoedt dat Sardinië 3200 jaar geleden is getroffen door een vloedgolf. Ligt Atlantis verborgen op Sardinië? Als je de schitterende stenen monumenten bezoekt, dan zou deze hypothese je niet verbazen. Schitterende kracht- en inwijdingsplaatsen met stenen monumenten. Tempels, heilige bronnen, torens.....talloze cultusplaatsen die erop wachten om door jou ervaren te worden!

Onze spirituele rondreizen in Sardinië: