Onze doelgroep

Bewuste levensgenieters!

Onze doelgroep bestaat uit levensgenieters die bewust in het leven staan met interesse voor geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping. Zij willen op een ontspannen wijze,zonder “zweverigheid” en dogma’s hun eigen ervaringen opdoen. Ook senioren en alleengaanden voelen zich bij ons thuis. Wij vinden dat leeftijd geen grote rol speelt bij onze groepssamenstelling. Het is meer de gemeenschappelijke interesse die daarin belangrijk is. De leeftijden variëren per reis en periode. De grootste groep is tussen de 35 en 70 jaar. Daarnaast zijn er altijd uitschieters omhoog en omlaag. Ca. 85% van onze deelnemers meldt zich alleen aan voor een reis.

Spiritualiteit? Een manier van zijn!

De mensen die zich bij ons thuis voelen, zijn mensen die spiritualiteit hadden en voeten willen geven in het leven van alledag. Spiritualiteit is geen hobby, maar een manier van zijn. Het is een diep verlangen om op eigen wijze een uniek stukje bron uit te drukken, via jouw mens-zijn, in dit leven! En dat is een mooi en bijzonder levenspad! Sommige mensen ervaren dat als zwaar om ernstig. Maar niets is minder waar!

Genieten….graag!

Dat neemt niet weg dat het aardse genieten een belangrijke onderdeel is van dit pad. Wij denken dat het de bedoeling is dat wij genieten van het leven! Dat we vol levenslust en passie uitdrukking geven aan ons ware zelf!