Spirituele rondreizen

Op ontdekkingsreis naar krachtplaatsen

Wij organiseren meerdere spirituele rondreizen met telkens als doel het ervaren van krachtplaatsen, sterrenwegen, mystieke bouwwerken en bijzondere natuur.

Reizen met een groep? Iets voor jou?

Soms vragen mensen zich af hoe het is om in een groep te reizen. Onze deelnemers geven als positief punt aan dat alles zo goed geregeld is. Dat ze niets zelf hoeven uit te zoeken. Wij kennen de ongebaande paden en geheime plekken kennen. Verder is het fijn dat je met gelijkgestemden op reis gaat. Het is voor velen een verademing dat er zoveel raakvlakken zijn in interesses. Bovenal krijgen wij terug dat er veel ruimte is voor je eigen beleving. Groepen kunnen soms benauwend worden vanwege het gevoel dat er bepaalde verwachtingen zijn. Wij geven je de ruimte en begrijpen dat iedereen uniek is.

Tijdens onze spirituele rondreizen bezoeken we kracht- en inwijdingsplaatsen.

Zoals steencirkels, tempels, standing stones (mehnirs), resten van oude beschavingen. Deze stenen constructies werden gebouwd om energie van de aarde en de kosmos te bundelen en bruikbaar te maken voor spirituele doeleinden zoals inwijdingen, of contact met het universum. Het bezoeken van deze magische plekken kan je diep raken, iets in je wakker maken. Waardoor je je verbonden voelt met alles, intens geniet, nieuwe inspiratie krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart!

We reizen langs sterrenwegen.

Dit zijn energiebanen die verbonden zijn aan Atlantis. Deze energiebanen worden gemarkeerd door kracht- en inwijdingsplaatsen. Voordat Atlantis ten onder ging hebben ingewijden het continent verlaten om spirituele kennis of een bepaalde trilling die nodig is voor transformatie, veilig te stellen voor de toekomst. En die toekomst is nu. In deze tijd van transformatie vormt deze kennis en energie een boost voor onze ontwikkeling.

Sfeervolle hotels en B&B’s

Tijdens onze spirituele rondreizen verblijven we een aantal dagen op één plek en reizen dan door naar de volgende plaats. We verblijven in hotels en B&B’s. De reizen zijn op basis van logies en ontbijt.