Spirituele rondreizen

Een spirituele reis is ook een innerlijke reis!

Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Wil je jezelf een nieuwe impuls geven, het contact met jouw innerlijk versterken? Of een nieuw begin maken? Ga dan met ons mee op reis, je zult nooit meer dezelfde zijn!

Reizen met een groep? Met ruimte voor jouw persoonlijke ervaring!

Mensen die met ons reizen vinden het fijn dat alles zo goed geregeld is. Dat wij de ongebaande en geheime plekken kennen. Voor elke reis maken wij een uitgebreide reader met achtergrond informatie over de reis zodat we op de plaats zelf ons kunnen richten op de beleving. Deze beleving verdiepen wij d.m.v. verschillende soorten meditaties. Het is bijzonder om dit met een groep te ervaren omdat we gezamenlijk een bepaalde sfeer of trilling creëren. Na 17 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat een groep nooit toevallig samen komt. Wat ons ook is opgevallen is dat iedereen een plek anders ervaart. Iedereen is anders, het is een ontmoeting tussen jou en de plaats. Daarom staat bij ons ruimte voor jouw persoonlijke beleving, hoog in het vaandel.

Tijdens onze spirituele rondreizen bezoeken we kracht- en inwijdingsplaatsen.

Zoals steencirkels, tempels, standing stones (mehnirs), resten van oude beschavingen. Deze stenen constructies werden gebouwd om energie van de aarde en de kosmos te bundelen en bruikbaar te maken voor spirituele doeleinden zoals inwijdingen, of contact met het universum. Het bezoeken van deze magische plekken kan je diep raken, iets in je wakker maken. Waardoor je je verbonden voelt met alles, intens geniet, nieuwe inspiratie krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart!

We reizen langs sterrenwegen.

Dit zijn energiebanen die verbonden zijn aan Atlantis. Deze energiebanen worden gemarkeerd door kracht- en inwijdingsplaatsen. Voordat Atlantis ten onder ging hebben ingewijden het continent verlaten om spirituele kennis of een bepaalde trilling die nodig is voor transformatie, veilig te stellen voor de toekomst. En die toekomst is nu. In deze tijd van transformatie vormt deze kennis en energie een boost voor onze ontwikkeling.

Maar ook de natuur staat centraal!

De natuur heeft ook een grote invloed op onze staat van zijn. Het contact met de elementen. De schoonheid van moeder aarde. De zon op je huid, de wind door je haar. Tijdens onze spirituele rondreizen staat ook de natuur centraal.

Sfeervolle hotels en B&B’s

Tijdens onze spirituele rondreizen verblijven we een aantal dagen op één plek en reizen dan door naar de volgende plaats. We verblijven in hotels en B&B’s. De reizen zijn op basis van logies en ontbijt.

Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis! Ontspan! Geniet! Stel je open voor een nieuwe impuls!