Engeland

Engeland...land van druïden, legenden en mysteriën

Het zuidwestelijke gedeelte van Engeland is één van de meest betoverende plaatsen in Europa. Engeland heeft jou ontzettend veel te bieden. Bijzonder krachtplaatsen die je diep kunnen raken. Energiebanen die ons wakker schudden en nieuwe impulsen kunnen geven. Geniet van schitterende ongerepte natuur, mystieke plaatsen, steencirkels, menhirs en inwijdingsplaatsen. Alle organisatorische kwesties worden je uit handen genomen waardoor je alleen maar hoeft te genieten.....

Verborgen kennis van Atlantis

Engeland ligt langs één van de energiebanen in Europa die in de prehistorie als oude pelgrimsroutes fungeerden. Er zijn vergelijkbare energiebanen in Ierland, Frankrijk en Spanje. De Engelse Sterrenweg is het doel van deze reis. Toen de Atlantische cultuur over haar hoogtepunt heen dreigde te raken, werden er door ingewijden van de mysteriën op het Europese vastenland koloniën ingericht. Vanuit deze Atlantische koloniën werden etherische velden ofwel “sterrenwegen” geprojecteerd. Banen met een positieve energie en kwaliteiten die aan de hemel werden afgelezen, aan de sterren en de planeten. In Europa lopen er 4 van zulke sterrenwegen. Eén in Ierland, één in Engeland, één in Frankrijk en één in Spanje. De sterrenwegen hebben een aantal overeenkomsten: ze lopen allemaal van oost naar west. Ze monden alle 4 uit in zee. Ze komen allen door streken die vol staan met megalieten en dolmens en inscripties. En ze lopen alle 4 door Keltische gebieden die rijk zijn aan folklore over het Volk van de Slang, de overlevenden van het verdronken land Atlantis.

Aartsengel Michaels lijn

Daarnaast is er nog een bijzondere energiebaan die dit gedeelte van Engeland doorkruist: de St. Michaels lijn. Volgens de schrijver John Michell ligt Glastonbury op deze belangrijke energiebaan die ook de slangenlijn wordt genoemd. De lijn verbindt vele plekken die een verband hebben met sint Michael zoals St. Michael's Mount in Cornwall , St. Michael's op Glastonbury Tor en St. Michael's op Burrow Mump. Aartsengel Michael wordt gezien als de beschermer van de aarde en haar bewoners. Wij ervaren zijn energie als een krachtige mannelijke energie die ons herinnerd aan onze persoonlijke scheppingskracht. De kwaliteiten die we daaraan kunnen koppelen zijn: moed, expressie, focus enlevenslust. We zullen ons tijdens deze reis verbinden met de energie van Michael om deze kwaliteiten in ons te activeren.

Onze spirituele rondreis in Engeland: