Waarom op vakantie met Magical Tours?

Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!

Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Wij bieden jou stilte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. Laat je raken door mystieke plaatsen en inspirerende meditaties. Kom tot jezelf, geniet en voel je vitaal, ontspannen en blij. Onze reizen zijn óók geschikt voor alleengaanden en senioren. Wij hopen dat onze vakanties inspireren tot respect voor aarde, mens en dier. Niet alleen tijdens de vakantie, maar vooral ook in het leven van alledag. Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis! Je bent van harte welkom!

Kom tot jezelf en ontspan!

Tijdens onze reizen creëren we de omstandigheden die een gevoel van welbevinden mogelijk maakt. Zodat je tot rust komt, ruimte voelt en kunt genieten. We willen je in contact brengen met jezelf, jouw passie en jouw eigen wijsheid. Een goede verbinding met jezelf maakt dat je op eigen koerst kunt varen. En je "hogere inspiratie" op aarde handen en voeten te geven. De verbinding met de aarde heeft bij ons een centrale plaats. Het aardse genieten vinden wij ook belangrijk. Genieten van alles wat onze planeet ons te bieden heeft. Wij geloven dat het leven hier op aarde een vreugdevolle belevenis mag zijn! Tijdens onze reizen is er ruimte voor plezier, een wijntje bij het kampvuur en een goed gesprek of juist een rustig moment voor jezelf, om de accu op te laden. De goede organisatie en duidelijkheid schept een kader waarin mensen zich prettig voelen.

Professioneel en persoonlijk!

Onze reizen zijn goed verzorgd. We geven duidelijke informatie vooraf, zodat je voorbereid op vakantie gaat. De “magische” reizen zijn goed gedocumenteerd. Kwaliteit gaat prima samen met een persoonlijke benadering. Ieder mens is anders. Daar proberen wij, indien mogelijk, rekening mee te houden. Zo is er altijd een oplossing als je last hebt van een blessure. Of jouw conditie wat te wensen over laat. Houd je een speciaal dieet, laat het ons weten er we houden er rekening mee.

Wij zijn aangesloten bij:

Met Magical Tours kun je met een gerust hart op vakantie. Wij zijn aangesloten bij:

1. De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)
2. Het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators (GGTO)

Wat anderen over ons zeggen.....

"Heerlijk dat alles zo goed verzorgd is....thuis gekomen moest ik echt leren weer zelf na te denken..;-)......!"

"Je voelt dat het klopt...alles...de verzorging, de sfeer, de informatie...het is één kloppend geheel....!"

"Nooit gedacht dat bij spirituele reizen de sfeer zo gezellig en fijn zouden zijn......!"

"Wat mij enorm aansprak is dat ik mij simpelweg uitgenodigd voelde om zelf te ervaren.....zonder verwachtingen, zonder sturing. Dat vond ik mooi."

"Jean-Luc en Jacqueline geven echt de ruimte aan mensen om zichzelf te zijn.......dat creëert een fijne sfeer!"