Indien nodig kan Magical Tours jouw vlucht boeken!

Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

N.B. Omdat het boeken van een vlucht het kiezen van veel verschillende opties omvat qua hoeveelheid bagage, verzekeringen, andere opties bieden wij deze service enkel aan als je zelf niet in staat bent de vlucht te boeken. Bijvoorbeeld als je geen computerervaring hebt, of niet met een creditcard kunt betalen.

Omdat het zeer nauwkeurig moet gebeuren, qua naam zoals geschreven in het paspoort etc. boeken wij de vlucht alleen als het formulier met alle details is opgestuurd.


1. Magical Tours kan jouw vlucht pas boeken als het volledige tarief voor de vlucht (inclusief creditcard kosten + bagagekosten) op onze bankrekening is bijgeschreven. Stuur ons s.v.p. een berichtje als je de betaling hebt uitgevoerd.

2. Als de vliegmaatschappij het tarief verhoogt, voordat Magical Tours jouw betaling heeft ontvangen, is de meerprijs voor jouw rekening. Als het verschil meer dan € 25,- is, neemt Magical Tours eerst contact met jou op om te overleggen of je de desbetreffende vlucht nog steeds wilt reserveren.

3. Wij sturen je altijd de originele factuur van de geboekte vlucht.

4. Magical Tours brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.

5. Magical Tours is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij. Het is van belang dat je jezelf informeert over de regels en voorwaarden van de vliegmaatschappij die je kiest. Magical Tours kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij. Kortom: Magical Tours boekt op uw verzoek de vlucht maar is niet verantwoordelijk voor de uitvoering.

6. Je dient altijd persoonlijk in te checken voor de vlucht. Je krijgt hiervoor automatisch bericht.

Werkwijze:

1. Wil je het totale tarief van uw vlucht + de servicekosten à € 35,- overmaken op rekeningnummer: NL51 RABO 0393259447 t.n.v. Magical Tours te Apeldoorn.
2. Wil je ons een berichtje sturen, als u het bedrag overgemaakt heeft? Dan gaan wij de vlucht meteen boeken.
3. Je krijgt van ons een bevestiging zodra de vlucht geboekt is.

Vul hier de gegevens in van de door jou gekozen vlucht: