Dolfijnen & Hathor meditatie

Reizen in Egypte is als bewust dromen!
Alsof je gelijktijdig in 2 verschillende realiteiten bent. Dat zit hem in de prachtige tempels, beelden en kunst. Maar het zit hem ook in de magie die tastbaar is. Een bezoek aan Egypte is niet zomaar iets. Het is diep transformerende ervaring die jouw leven een enorme impuls geeft. Bij onze magische reis in Egypte laten wij ons inspireren door de energie van de Hathors en de dolfijnen.

Het zwemmen met dolfijnen is als een inwijding!
Zij verhogen onze trilling en helpen ons op speelse wijze de opgedane ervaringen tijdens deze reis te verankeren. Om zo de energieverhoging direct te kunnen leven en vorm te geven. Dansen met dolfijnen, het leven vieren...wat een kado...een onbeschrijfelijke ervaring. Een warm bad van passie, diepe vreugde en onvoorwaardelijke liefde.

Wij zijn erg geïnspireerd door het sterrenvolk de "Hathors".
De Hathors hebben in Egypte vóór de tijd van de farao's een vrouwelijke cultuur ontwikkeld met een matriarchaal bewind en leefden op een hoog niveau van liefde, compassie en vrede.
Zij ondersteunen ons ascensieproces en werken o.a. met klank. Tijdens deze reis integreren wij hun wijsheid. De frequenties van de Hathors en dolfijnen resoneren. De zachtheid, het genieten….de vreugde. Meer weten? Lees het hele artikel over het sterrenvolk de "Hathors" en de dolfijnen in Egypte!

Heb jij interesse in onze droomreis naar Egypte? Vraag hier het programma per dag!

Wij hopen dat je geniet van deze begeleide ontspanningsmeditatie (tijdsduur 28 minuten):