HATHORS EN DOLFIJNEN IN EGYPTE

Wat verbindt de Hathors met de dolfijnen?

Beiden hebben ze alles te maken met klank en ons proces van Ascensie!

In februari 2019 dit jaar zijn wij eerst met z'n tweeën naar Egypte geweest ter voorbereiding van onze droomreis in Egypte. We deden een excursie waarbij we gingen zwemmen met wilde dolfijnen in hun eigen vrije omgeving. Al jaren een droom van mij maar dat het zo’n diepgaande ervaring zou zijn, had ik niet kunnen weten. Het was wonderbaarlijk, extatisch. Ik voelde me opgenomen in een soort veld van lichtheid, vrijheid en diepe ontroering. Ik voelde me één van hen, ik werd opgetild en geraakt tot in het diepste van mijn wezen. De klanken die ze maken…zo magisch maar bovenal voelde het als transformerend. Ik kan er bijna geen woorden voor vinden….alsof mijn innerlijk een upgrade kreeg en ik daarna opnieuw opgestart werd. Toen wist ik het al…..deze ervaring…..wat zou het geweldig zijn als anderen dat ook kunnen meemaken! Het verbaasde me niet toen ik las dat dolfijnen helpen onze vibratie te verhogen en daarmee onze Ascensie ondersteunen. Zo voelde het ook.

Ook de Hathors hebben bij ons een gevoelige snaar geraakt! Ook zij werken met klank. Het zijn liefdevolle wezens die op andere planeten hebben geleefd, waaronder op aarde. Daardoor zijn ze bekend met onze derde dimensie-energie van vrije wil, dualiteit, lineaire tijd etc. Zij hebben hier destijds vooral een vrouwelijke cultuur neergezet met een matriarchaal bewind en leefden op een hoog niveau van liefde, compassie en vrede. En ook zij ondersteunen ons Ascensie proces.

Wij realiseerden ons dat er de frequenties van de Hathors en dolfijnen resoneren. De zachtheid, het genieten….de vreugde. Vooraf hadden we niet kunnen bedenken dat deze 2 fenomenen zo mooi samenkomen tijdens onze magische reis in Egypte.

Dolfijnen hebben een zeer bijzondere relatie met de mens

Niet alleen spelen ze graag met ons, ze hebben ook een zeer positieve uitwerking op onze fysieke en geestelijke gezondheid. Onderzoek wijst uit dat deze ‘wilde’ dieren zeer intelligent zijn en bijzondere eigenschappen bezitten. De energie van dolfijnen vertegenwoordigt vrijheid, nieuwsgierigheid, spel, plezier, communicatie, vrolijkheid, magie en harmonie.
Volgens ervaringsdeskundige Colleen Fauteux scannen de dolfijnen met hun sonar het energieveld rond de mens en maken er een echo van. Hiermee kunnen ze op celniveau veranderingen teweegbrengen. Uit onderzoek blijkt dat contact met dolfijnen de productie van endorfine verhoogt en het immuunsysteem een oppepper geeft. Sommige onderzoekers beweren zelfs dat dolfijnen de menselijke fysiologie kunnen veranderen. De hersengolven en de samenstelling van het bloed zou erdoor worden gewijzigd.
Met als gevolg opmerkelijke positieve veranderingen zoals een verbetering van jouw emotionele, geestelijke, lichamelijke gezondheid. Maar het contact maken met dolfijnen kan ook een enorme spirituele boost geven.

Tijdens onze droomreis in Egypte bieden wij een 2-daagse: zwemmen met wilde dolfijnen

Onze boot legt voor 2 dagen aan in de prachtige Sataya rif. Hier zijn we letterlijk omringd door het turquoise, blauwe water met zijn allesomvattende helende energie. Sataya is één van de zeldzame plaatsen op onze planeet waar je dagelijks kan genieten van de magie van zowel de zonsopgang als de zonsondergang. Het contact met de dolfijnen en de betoverende schoonheid van de baai zorgt ervoor dat we ons lichaam en onze geest kunnen ontspannen. Je kunt zonnen of rusten op één van de verschillende dekken.
We slapen één nacht op onze boot van ca. 30 meter lang en 7 meter breed. De bemanning is steeds aanwezig en zorgt voor een goede begeleiding en service.

Dolfijnen spelen een rol in ons Ascensieproces

De dolfijnen leven in het wild en zijn vrij. De dolfijnen vinden het leuk met mensen te zwemmen, wat ze nu al vele jaren doen. Vele zijn in feite vanaf hun geboorte met deze gewoonte opgegroeid. Het zijn nieuwsgierige dieren en ze houden ervan om je te benaderen. Het feit dat de dolfijn een heilzame werking heeft op de mens, lijkt te bevestigen dat ze in staat zijn om het energieveld rond zichzelf en de mens te veranderen. Ik vind het een mooie gedachte dat dolfijnen een bijzondere rol spelen in het Ascensieproces en helpen de frequentie van de aarde en de mensheid te verhogen.

Hathors....liefdevolle wezens van Venus

Jaren geleden maakte ik kennis met de Hathors dankzij een inspirerend boek met spirituele oefeningen. Naar verluidt leefden de Hathors duizenden jaren geleden op onze planeet Aarde. Daardoor zijn ze bekend met onze derde dimensie-energie van vrije wil, dualiteit, lineaire tijd etc. Zij hebben hier destijds vooral een vrouwelijke cultuur neergezet met een matriarchaal bewind en leefden op een hoog niveau van liefde, compassie en vrede. Het zijn liefdevolle wezens die ook op andere planeten hebben geleefd.

De Hathors die Meester(essen) zijn van Klank, Kleur en Heling.

De Hathors zijn multidimensionale Lichtwezens, die evenals vele andere Lichtwezens in de schepping dienstbaar zijn aan de Ascensie van het grote geheel, de aarde, de mensheid, en feitelijk alle scheppingsvelden. Zij werken met klank. Geïnspireerde muzikanten, energie healers, creatief expressievolle artiesten kunnen zich laten inspireren door hun energie. Bewust of onbewust werken de Hathors met vele mensen samen om meer helende kleur- en klank composities op aarde neer te zetten. Wanneer je in energie en bewustzijn met de Hathors samenwerkt kun je zeer krachtige trilling en frequenties ‘door’ geven die diep helend werken.

De Hathors waren nauw verbonden met de Godin van vruchtbaarheid en liefde, Hathor genoemd.

De godin Hathor wordt vanuit de oudheid afgebeeld als een koe, zij is de oermoeder van alle schepping en moeder van alle Neteru (‘Goden en Godinnen’, m.a.w. alle Goddelijke facetten binnen de schepping). De Godin Hathor en het sterrenvolk de Hathors zijn niet hetzelfde maar hebben wel raakvlakken. De Godin Hathor werd geassocieerd met alle vormen van vrouwelijkheid, waaronder de geboorteprocessen en seksualiteit. Maar ook sensualiteit, vrouwelijke schoonheid, vrije expressie via dans, beweging, zang en klank. Vreugde, moederschap, conceptie, geboorte en vruchtbaarheid.

De Hathors hadden een speciaal uiterlijk, ze waren erg groot en hun hoofden waren breed met oren die groot en spits waren.

Toen de Farao’s in Egypte aan de macht kwamen, ging men opnieuw over op een patriarchaal bewind. Men had geen respect voor het Hathorvolk. De Hathors zijn door het Egyptische volk nooit echt aanvaard en begrepen, als zijnde hoog geëvolueerde wezens. Nadat de Hathors, via Ascensie deze planeet hadden verlaten, vernietigde men in Egypte een gedeelte van de grote prachtige beelden, die zij achterlieten in Egypte. Deze beelden vormden het enige bewijs van hun cultuur, die rondom Dendera in noord Egypte was gevestigd. Al zijn de Hathors niet meer als zodanig aanwezig op Aarde, ze hebben wel nog altijd een connectie met ons. Zij leven interdimensionaal, en zijn verbonden met Venus. In feite zijn zij Geascendeerde Meesters en voelen zij dat zij een taak hebben om hulp te bieden bij de transformatie van de Aarde en haar bewoners.

Tijdens onze reis in Egypte laten we jou kennis maken met de Godin Hathor en de energie van het sterrenvolk de Hathors.

Aan de Nijl vlakbij het stadje Qena ligt het schitterende tempelcomplex Dendera. Dit hoogtepunt is een juweel! Het is één van de best bewaarde tempels in Egypte. En voor velen één van de mooiste! Je ziet hier namelijk nog heel veel kleur op de wand. Vooral die aqua blauwe kleur is prachtig! De Dendera tempel is gewijd aan Hathor. Ze wordt afgebeeld met een driehoekig gezicht en koeienoren en vaker met de zonneschijf op haar hoofd. Hathor werd ook wel de “Lady of the west” genoemd. Er was een sterke verbinding tussen Horus en Hathor. Tweemaal per jaar was er de ceremonie op de Nijl waarbij Horus en Hathor elkaar ontmoetten. Daar groeide nieuw leven uit op spiritueel gebied. Dendera was ook de plek waar de priesters en priesteressen werkten met tantra. Ze wisten hoe ze de hogere seksuele energie in konden zetten. Zoals gezegd zijn veel beelden van de Hathors in de tijd van de farao’s beschadigd, maar hun energie is nog voelbaar.

Magisch Egypte, een plaats op aarde met wonderschone kunst, mysteriescholen, tempels en inwijdingsplaatsen

Maar ook het land van mystiek, magie, mysterie en wijsheid. Egypte is een plaats op moeder aarde met een bijzondere vibratie. Waar een hoogstaande cultuur zich kon ontwikkelen. Hier konden bijzondere gebeurtenissen zich manifesteren. Een gouden tijdperk werd werkelijkheid. Egypte….het land waar de sluiers dun zijn en alles aangeraakt wordt wat gezien en gevoeld wil worden om jouw leven hier op aarde te ondersteunen. Om jouw potentie aan het licht te brengen. Om jouw passie, levenslust en bewustzijn te activeren.

Je bent van harte welkom!