Landgoed reizen - Katharenland

Onze zomervakanties - in het Katharenland!

Kom je naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk? Naar een plek waar je tot rust kunt komen en volledig jezelf kunt zijn? Waar je de ruimte voelt om jezelf te geven wat je nodig hebt. Waar je verwend wordt en je alle dagelijkse beslommeringen los kunt laten. Kom naar dit paradijsje waar je kunt genieten van een inspirerend programma. Met volop rust en ruimte, goed gezelschap, inspirerende activiteiten en heerlijke culinaire maaltijden.

Het Katharenland

Het land der Katharen is een bijzondere streek waar de vrouwelijke energie voelbaar is. Kunstenaars, vrije denkers en zoekers worden hier naar toe getrokken. Niet om te zweven, maar om zichzelf te zijn! Velen ervaren het Katharenland als helend en transformerend.

Wat heb jij nodig? Wil je van de stilte en de natuur genieten?

Of lekker wandelen? Of juist tot rust komen? Of veel mediteren? Krachtplaatsen ontdekken? Of de magische werking van klankschalen ervaren? Wil je je verdiepen in de geschiedenis van de Katharen, Maria Magdalen en de heilige graal?.......het kan allemaal!

Zomerreizen

In juli en augustus bieden wij een gevarieerd en inspirerend zomerprogramma, met voor ieder wat wils. Met een team van fijne mensen zetten wij ons in voor een unieke mix van comfort, gezelligheid en rust en ruimte. In deze hectische tijd vind je hier jezelf weer terug! Het landgoed waar wij verblijven heet Domaine La Flotte. Dit is een sfeervol en comfortabel landhuis middenin het Katharenland in Zuid-Frankrijk. Er zijn ruime kamers, allen voorzien van een eigen badkamer. Ook is het mogelijk om te slapen in een tent. Dit zijn comfortabele tenten met echte bedden, een matras, dekbed en kussen. Mensen die van rust houden kunnen hun hart ophalen. De omgeving leent zich uitstekend voor het genieten van een moment voor jezelf. De frisgroene tinten die de geest kalmeren. Het uitzicht op de bergen, de betoverende zonsondergang in een golf van vloeibaar goud. Je verbonden voelen met alles wat er is, aanwezig zijn in het hier en nu, tot jezelf komen - daar hoef je niets voor te doen.....dat gaat hier vanzelf...... ! Vind een schaduwrijke plaats om te lezen of weg te dromen. Doezel weg in een hangmat. Mediteer bij het gezang van de vogels. Er zijn geen buren, geen wegen, geen lawaai. Heerlijk buiten eten, volop uitwisseling met gelijkgestemden of in stilte in de vlammen staren van het kampvuur.....met een goed glas wijn. Absorbeer de schoonheid van de schitterende sterrenhemel. Geniet van deze oase van rust tussen de heuvels, bossen en weiden. Het buitenleven zal je goed doen!

Oud & Nieuw in het Katharenland

Elk jaar organiseren wij een ontspannen afsluiting van het oude jaar en een bruisend begin van het nieuwe jaar! Deze vakantie omvat een uitgebalanceerd programma van workshops, meditaties, uitstapjes, sauna, heerlijk maaltijden en een onvergetelijke oudejaarsavond. Begin het nieuwe jaar ontspannen, vitaal en geïnspireerd!