Spirituele vakanties in het Katharenland

Spirituele vakanties in het Katharenland!

Kom je naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk? Naar een plek waar je tot rust kunt komen en volledig jezelf kunt zijn? Waar je de ruimte voelt om jezelf te geven wat je nodig hebt. Waar je verwend wordt en je alle dagelijkse beslommeringen los kunt laten. Kom naar dit paradijsje waar je kunt genieten van een inspirerend programma. Met volop rust en ruimte, goed gezelschap, inspirerende activiteiten en heerlijke culinaire maaltijden.

Landgoed Terra Nova

Wij organiseren onze zomerreizen op een schitterend domein: Terra Nova, middenin het Katharenland. Terra Nova is een landgoed van 6 hectares met een prachtig uitzicht. Het is een oase van rust tussen de heuvels, bossen en weiden. Geniet van de bloemen en planten om je heen. Vanuit het huis zijn er talloze korte en lange wandelingen mogelijk op het landgoed. Vind een schaduwrijke plaats om te lezen of weg te dromen. Doezel weg in een hangmat. Luister naar het gezang van de vogels. Er zijn geen buren, geen wegen, geen lawaai. Rondom het hoofdgebouw zijn diverse terrasjes en er is een buitenzwembad met veel privacy. Er is een sauna en een schitterende workshopruimte. Heerlijk buiten eten als het weer het toelaat. Volop uitwisseling met gelijkgestemden of in stilte in de vlammen staren van het kampvuur...met een goed glas wijn. Hier vindt iedereen wat hij/zij nodig heeft en vooral volop privacy, volop rust en ruimte.

Het Katharenland

Het land der Katharen is een bijzondere streek waar de vrouwelijke energie voelbaar is. Kunstenaars, vrije denkers en zoekers worden hier naar toe getrokken. Niet om te zweven, maar om zichzelf te zijn! Velen ervaren het Katharenland als helend en transformerend. Lees meer over de Katharen!