Volle maan meditatie 7 mei 2020

Deze begeleide ontspanningsmeditatie is een ode aan de volle supermaan, op donderdag 7 mei. Om 12.45 uur om precies te zijn. Maar je kunt de sessie ook later doen, want de energie van deze maan blijft de hele middag/avond/nacht van kracht.

Wat is een supermaan? Een supermaan wordt zo genoemd omdat deze dichter bij de aarde staat en daardoor groter zichtbaar is en ook dieper op ons inwerkt.

Deze volle maan staat in schorpioen en is onder invloed van Venus. En dat zet zoden aan de dijk! Want deze maan heeft een intense, helende kracht. En activeert in ons het aspect: vrijheid, onvoorwaardelijk leven en lief hebben. Met als gevolg vrijheid. Door jouw innerlijke kracht aan te boren, word je autonoom. En kun je de mensen om je heen en de omstandigheden laten voor wat/wie ze zijn. Doe je voordeel met deze volle maan en absorbeer de energie in al jouw cellen.

Hoe werkt het? Via klank, theta golven (deze hebben een weldadige invloed op de hersenen) , en door mijn stem te volgen, breng ik je naar een staat van diepe ontspanning. Hier kun je tot rust komen, jouw vibratie verhogen, jouw scheppingskracht activeren en jezelf een spirituele boost geven. Ik ondersteun je in het proces van ballast loslaten en in het toestaan van nieuwe intenties en creaties.

Deze intense bruikbare supermaan energie is morgen voor jouw beschikbaar. Geniet ervan!