Volle maan meditatie 2 september 2020

Volle maan meditatie in het teken Vissen. Woensdagochtend 2 september om 7.23 uur is de maan vol maar de energie blijft de hele dag actief. Tijdens deze begeleide ontspanningsmeditatie kun je kennis maken met: de Masterplan Meditatie Techniek!
Deze meditatietechniek bestaat uit 9 stappen en creëert een verhoogde staat van bewustzijn om vervolgens een nieuwe, creatieve impuls te injecteren in jouw onderbewuste. Uitproberen? Dat kan aankomende woensdag tijdens de volle maan meditatie in het teken van Vissen! De Masterplan Meditatie Techniek is een spirituele boost en een krachtige creatietool. Het brengt jou ontspanning, energie en een nieuwe bouwsteen voor jouw geluk!

De 9 stappen in het kort:

1. Het lichaam soepel maken zodat de energie gemakkelijk doorstroomt
2. De verbindingen maken met de aarde en de kosmos/bron
3. Ballast loslaten, jouw veld van energie zuiveren
4.Hersengolven vertragen zodat je ontspant en ontvankelijk wordt
5. Je vibratie verhogen door jouw hart te openen
6.Een nieuwe impuls rechtstreeks injecteren in jouw persoonlijke blauwdruk
7.Inspiratie vanuit Bron toelaten en bewust worden m.b.t. deze nieuwe impuls - zodat deze gekoppeld wordt aan jouw persoonlijke situatie
8. Deze inspiratie verankeren, integreren en bruikbaar maken voor de aankomende tijd
9. Afsluiting met het Aum – de oorspronkelijk scheppingsklank

Deze volle maan staat dus in het teken Vissen en schijnt zijn licht op onze dromen en diepste emoties. De planeet Uranus geeft nieuwe soms onverwachte inspiratie en maakt ons meer open-minded en experimenteel. Er wordt ons gevraagd nieuwe impulsen te vertrouwen…de aankomende tijd. De moed te hebben om jouw intuïtie te volgen en het pad dat zich ontvouwt ….want het zal je leiden naar nieuwe kansen en mogelijkheden.