Reisimpressie - Magische reis op Malta - Mariette

Nazomerzon op Malta

De reis naar Malta kan ik aanbevelen ☺; bij terugkomst voelde ik me gecenterd en in contact met mijn vrouwelijke energie. Het was een reis met een gevarieerd aanbod.

Energie in de tempels

De energie in de tempels met de meditaties en de uitwisselingen, (het weerkaatsen van de klanken in) het Hypogeum, de wandelingen langs de kliffen maar ook het bezoek aan de stad Valetta met zijn prachtige oude panden vond ik op Malta vond zeer de moeite waard.

Het hoogtepunt op Gozo

Met het eiland op zichzelf, heb ik niet veel op. Toen we voor enkele dagen naar het eiland Gozo gingen daarentegen, waren we nog niet aangemeerd of ik kreeg al een blij gevoel. We reden eerst naar de de kliffen van Dwerja Bay en ik nam een duik in het heldere water waarin ik de vissen kon zien zwemmen, heerlijk. Het hoogtepunt op Gozo vond ik evenwel het bezoek aan de tempels van Ggantija. De energie was prachtig en voelbaar, daar had ik de hele dag wel kunnen blijven.

Alles verliep soepel en we hadden goede hotels

Ik ervaar de Maltezen als relaxed, het eten in de restaurantjes vers en was er goede cappuccino verkrijgbaar... Ook niet onbelangrijk!
Al met al een mooie combinatie van schoonheid, actie en diepgang en voldoende ruimte om wel of niet samen te eten, al dan niet te zwemmen, steden op eigen houtje (verder) te bezoeken etc.
Daarbij hadden we een leuke groep en zonnig weer!! Kortom...