Reisimpressie - Magische reis in Zuidwest Ierland - Anne

Dit was mijn tweede (heerlijke) reis met Magical Tours

Het onderwerp werd vanaf de start reeds heel goed ingevuld, beginnende met een hele week prachtig weer! Magisch, zeker voor Ierland. Het was precies weer op stap gaan met een groep "maatjes" (al kende ik niemand eerder) onder de vertrouwde begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc - een soort familiegevoel dus.

Afstemmen op de aanwezige energie

Vorig jaar genoot ik voor het eerst van Magical Tours (Zwarte Madonna's en heilige bronnen) en ik wist dat Ik mij nergens zorgen over hoefde te maken. Elke dag zou wel weer iets goeds brengen. Leefde dus letterlijk in het NU. En inderdaad: De organisatie verliep feilloos en de bezochte plaatsen waren steeds zeer goed gekozen en lieten een diepe indruk na. Telkens was er de mogelijkheid om tot rust te komen bij mezelf en af te stemmen op de aanwezige energie.

'Batterijen' opladen

Was reeds in Ierland geweest 15 jaar geleden en had dan al de wens om ooit eens terug te komen. De nadruk op het spiritueel aspect vormde voor mij nu de goede invulling bij mijn vroegere herinneringen. Kunnen stilstaan op uitgezochte cultusplaatsen en in een sprookjesachtige natuur laadde mijn "batterijen" zo op! Bewijs was mijn plotse goede conditie om een bergtocht mee te stappen :-)

Heerlijk ook toch om onder gelijkgestemden te verblijven!

De hartelijke sfeer en de oprechte bezorgdheid betreffende het welzijn van elkaar was bijna tastbaar aanwezig. Ieder werd gerespecteerd in zijn/haar eigenheid.
De omkadering (Jacqueline en Jean-Luc) speelde hier duidelijk een rol.
Super hartelijk dank dus ook aan alle deelnemers! :-)