Reisimpressie - Magische reis in Ierland - Harrie van Dalen

Goede gesprekken, maar ook stilte en lachen

Met negen fijne mensen, zeven vrouwen en twee mannen, plus twee geweldige gidsen negen dagen naar Ierland in oktober 2016. Een mooie opbouw: we hoeven de eerste dag, heel rustig, slechts een half uurtje te reizen en elke dag pas om pakweg half tien klaar te staan om te vertrekken: dat is een verademing met andere groepsreizen.
Er is steeds genoeg tijd om op iedere magische plek om te voelen en te integreren. We slapen in verrassend goede hotels, prima eten en drinken, goede gesprekken maar ook stilte en lachen.

Avondje uit met Ierse muziek

We gaan naar diverse grafheuvels, ieder met een eigen verhaal, mediteren, lopen een Labyrinth, gaan op zoek naar Menhirs, Knuffelen een Kei, zien een mooie Waterval en een Sprookjesachtig Kasteel, bezoeken een Wensbron, een oude begraafplaats met prachtige Keltische Grafstenen, een voormalig Klooster en we beklimmen een Berg.
Daarnaast hebben we ook nog leuke Stadjes bezocht, met een avondje uit en natuurlijk ook Ierse muziek; wat een fijn volk die Ieren; maar dat is niet zo gek in zo’n Magisch Land.

Elke dag meer in balans

Zo bijzonder en dat allemaal in negen dagen. Wauw, elke dag voelde ik mij heler en meer in balans komen. Deze negen dagen in de natuur brachten mij elke dag meer en meer bij mezelf, wat een geschenk.
En … we hebben geen regen gezien!
Jean-Luc en Jaqueline, onze dank is groot en we doen graag nog eens een reis met jullie.