Reisimpressie – Magische reis in het Katharenland – Astrid

Wat te verwachten?

Voor het maken van deze impressie twijfelde ik of ik hier wel aan mee wilde doen. Voor mij zijn er eigenlijk geen woorden en tegelijkertijd zo veel om weer te geven hoe ik de week heb ervaren. Het boeken van deze reis kwam voort uit de behoefte mijn verleden voorgoed achter me te laten. En een nieuw begin in te luidden. Geen idee wat ik moest verwachten, alleen dat er gewandeld ging worden. Ik stond er dus blanco in.

Prachtige natuur

Vanaf het eerste moment dat ik in het vliegtuig stapte voelde het al goed. Het moment van aankomen was even zoeken, naar wie me mee zou nemen, maar met behulp van 2 medereizigers vonden we onze gids, weet even niet meer wie dat dit was. Eenmaal onderweg was het genieten van de prachtige natuur. De aankomst op Terra Nova voelde als warm bad, een thuiskomen met mensen die heel vertrouwd aanvoelden. De voorstellingsronde met de 3 vragen, welk dier zou je willen zijn en waarom, wat neem je mee op een onbewoond eiland en welke karaktertrek heb je ontdekt en noemen van de namen, was ook erg verbindend.

Verzorging met liefde en aandacht

Alles liep zo soepel de hele week, niet te beschrijven, echt magisch. Alles was precies goed, of het allemaal op mij was afgestemd, al die lieve, zorgzame mensen, de wandelingen precies goed van lengte, net ietsje boven mijn grens dus uitdagend genoeg. Echt mijn hele leven niet zo gelachen als deze week. Alles zo liefdevol en met aandacht verzorgd, echt overal was aan gedacht.

Liefdesmeer en paardencoaching

En niet te vergeten, was het liefdesmeer, hier gebeurde bij mij heel veel, onbeschrijfelijk. En de paardencoaching was wel een hoogtepunt. Mijn angst voor paarden is verdwenen en via Judith en de paarden heb ik de onderlinge verbinding op heel speciale manier mogen ervaren. Voel een diepe dankbaarheid voor deze ervaring en voor mezelf en alles wat leeft.

Onvergetelijke reis

De prachtige stadjes, zo sfeervol en relaxed en ook hier allemaal lieve mensen. De afsluiting in de kring met het mooie lied, hartverwarmend. Als dit voor mij een nieuw begin inluid, wordt ik wel nieuwsgierig. Echt helemaal geweldig, oergezellig, hartverwarmend, Magisch. Geweldig bedankt allemaal voor deze onvergetelijke reis