Reisimpressie - Happy Boeddha Retraite - Nicoline

Happy Boeddha Retraite

Na een druk jaar, waarin er veel dingen in mijn leven gebeurde, was ik zeker toe aan een weekje rust. Na het programma van de Happy Boeddha Retraite te hebben gelezen was ik om. Dit is een weekje rust, waarin je ook kan werken aan jezelf en persoonlijke groei kan boeken. Naast yoga en verschillende meditatie vormen zijn er ook een aantal workshops. Hierdoor leerde ik mijzelf weer beter kennen en kwam ik ook tot rust. De workshops waren erg leuk om te doen en zeker een verrijking van de week. Wij zijn ook een dag naar het meer van Montbel geweest. Hier kan je lekker zwemmen en tot rust komen. Dit meer staat bekend om zijn zuiverende werking. Dus zwemmen in het zuiverende water en insmeren met zuiverende klei en je voelt je weer top.

De accommodatie waar wij verbleven lag in erg mooie natuur en op een rustige plek. Deze plek past helemaal in deze week. En natuurlijk het heerlijke eten mocht ook zeker niet ontbreken. Dus al met al allemaal ingrediënten voor een week die je helemaal voor jezelf hebt gekozen.

Je kunt deze week compleet maken Door een bezoek te brengen aan Mirepoix. Mirepoix is een heel mooi stadje en hier kun je naast de kerk met mooie glas in lood ramen ook de leuke markt bezoeken.
Ook is er een mogelijkheid om Carcassone te bezoeken. Ondanks dat het er erg warm kan zijn zeker een aanrader met een mooi kasteel en leuke straatjes en gezellige en koele terrasjes.
Ik heb beide excursies erbij geboekt en vond het zeker de moeite waard. Naast het tot rust komen en werken aan jezelf, kan je hierdoor ook nog wat mooie plekken/plaatsen uit de buurt bekijken.