Reisimpressie - Een zomerse energieboost - Mariëtte Verschure

Onvergetelijke vakantie

Zittend in het zonnetje in mijn achtertuintje geniet ik na van de zomerse energieboost met Magical tours. In mijn eentje ging ik aan deze reis beginnen en met de 7 andere medereizigers, Jean Luc en Jacqueline als reisleiders, Ruud de kok en Rob en Dana als assistenten is het onvergetelijke vakantie geworden.

Alles goed op elkaar afgestemd

De activiteiten, het eten, de verzorging, de gesprekken, de prachtig uitgezochte plekken, de ruimte die je krijgt om ook je eigen gang te gaan, de balans tussen inspanning en ontspanning, alles is goed op elkaar afgestemd.
Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Magical!!

Betoverende sterrenhemel

We zaten op het prachtig landgoed La Flotte waar je misschien 2x per dag een auto in de verte hoorde rijden. Voor de rest hoorde je de natuur. Het uitzicht was prachtig, de sterrenhemel in de avond betoverd.

Weg van het massa toerisme

In de ochtend kon je deelnemen aan de vitaliteitsoefeningen van een half uur. Een prima start van de dag. Daarna stond het goed verzorgde ontbijt klaar. Bij het ontbijt werd de dag even doorgenomen. Elke dag waren er mooi uitgezochte activiteiten. Wat ik een groot voordeel vond is dat de activiteiten weg waren van het grote massa toerisme. We hebben wandelingen gemaakt waar we geen toerist tegen kwamen!

Samen zingen en mediteren

Een van de hoogtepunten vond ik het bezoek aan de inwijdingsgrotten van de Katharen. Wat indrukwekkend!! Samen gezongen en gemediteerd. Prachtig. Het was er zo donker dat je niet wist of je je ogen open had of dicht. Wow wat geweldig.

We kwamen echt bij het licht!

Een ander hoogtepunt vond ik het beklimmen van de Le Pic st Barthélemy. Deze berg vertegenwoordigt het licht. De eerste 500 meter met stoeltjeslift gedaan. Toen een stuk geklommen en toen…………………. kwamen we echt bij het licht. Wat een onvergetelijk moment en wat dat met én in me deed, is niet te omschrijven.

Plezier met de kleipakking

Ook de kleipakking vond ik een hoogtepunt. Deze vond plaats bij een afgelegen strandje aan het meer van Montbel. Heel ontspannend en fijn. En wat een lol hebben we gehad.

Verrukkelijke maaltijden

Tja, ik blijf nog even bezig want ook de maaltijden vond ik een hoogtepunt. Wat heerlijk dat je zo kunt aanschuiven en al je zintuigen geprikkeld werden door het zien, het ruiken, het voelen en het proeven van deze verrukkelijke maaltijden. Altijd mooi opgediend. Pure verwennerij.

Ik heb deze vakantie enorm genoten

Het was een feestje en het heeft mij verrijkt. Een prachtig cadeau! Een onvergetelijke vakantie door de ervaringen, de sfeer en de geweldig fijne en mooie mensen en energie samen. Dank jullie wel!