Reisimpressie - Een zomerse energieboost! - Gerda van Kerkhof

Zoektocht naar mijn eigen kracht en talenten

Ik zit in een periode in mijn leven waarin ik de weg in mezelf ben kwijtgeraakt. Dus ik begon aan de zoektocht om weer verbinding te maken met mijn diepste kern. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik?
En (niets is toeval) toen kwam ik op internet Magical Tours tegen, die een “Een zomerse energie-boost” aanboden. Een vakantieweek op een prachtig landgoed in Frankrijk met uitzicht op de Pyreneeën. Rust, ruimte, stilte en een inspirerend en ondersteunend programma-aanbod wat precies leek aan te sluiten bij wat ik nodig had op mijn zoektocht naar mijn eigen kracht en talenten.
Ik boek de reis… laat maar komen wat komt.

Veilig gevoel om jezelf te kunnen zijn

En nu moet ik woorden zoeken om weer te geven dat de beloften in het aangeboden reisprogramma mijn stoutste dromen hebben overtroffen. Op de eerste plaats is dit te danken aan de twee fantastische mensen die het allemaal organiseren, uitvoeren en begeleiden, Jacqueline en Jean-Luc.
Jacqueline straalt zoveel positieve energie en levenskracht uit, dat ik met een gerust hart een beetje hiervan in mezelf heb laten stromen. Volgens mij raakt haar accu hierdoor niet leeg!
Jean-Luc straalt rust en stabiliteit uit. Dat geeft een veilig gevoel om jezelf te kunnen zijn.

Een warm thuisgevoel

Het eten is fantastisch en de sfeer tijdens de maaltijden gemoedelijk. Het geeft een warm thuisgevoel, wat het jezelf mogen en kunnen zijn weer bevordert. Met dank aan de vrijwilligers die dit allemaal mee bewerkstelligen.

Extra energie

Tja… en dan het programma. De dagelijkse start met de vitaliteitsoefeningen heb ik als heel fijn ervaren… letterlijk als een energie boost voor de rest van de dag. En elke dag kwam daar weer wat extra energie bij door een wandeling in het magische bos, een modderpakking aan het meer, een dagje zwemmen in de zee, zingen in de grotten van de Katharen..

Kracht en de pracht van de natuur

Nee… ik kan het geen woorden geven. Ik weet alleen dat ik door de kracht en de pracht van de natuur weer dichter bij mezelf gekomen ben. Ik kan mijn zoektocht binnen in mezelf thuis rustig voortzetten omdat de stroom van levensenergie goed op gang is gebracht tijdens deze bijzondere vakantie.
Jacqueline en Jean-Luc, maar zeker ook alle andere mooie mensen die is ontmoet heb en met wie ik ervaringen mocht delen: BEDANKT!