Reisimpressie - Cultus plaatsen, heilige bronnen en Zwarte Madonna's in Occitanie - Anne

Op eigen tempo genieten

Bij inschrijving (van deze eerste spirituele vakantie) had ik geen echte verwachtingen en stond open en vol vertrouwen: de website voelde zeer professioneel aan.
Was eerst wat onwennig om deel uit te gaan maken van een onbekende groep.
Dankzij "teambuilding" oefening bij kennismaking had ik al meteen een positief gevoel. Ook het feit dat er medewerking gevraagd werd op bepaalde afwasmomenten voelde goed aan.
Mijn eerste indrukken en vooroordelen over anderen, maakten al vlug plaats voor het aanvoelen van de echte persoon "achter de schermen". Geleidelijk aan gaf ik ook de mensen die voor mij ongemakkelijk aanvoelden, de kans om ze beter te leren kennen en hun positieve kanten te waarderen.
Er was geen voorkennis vereist om deel te nemen aan deze spirituele week. Het gaf een volledig vrij gevoel naar invulling toe. Er was ook steeds respect en meer dan voldoende tijd voorzien om iedereen op eigen tempo te laten genieten.
Dus, respect voor ieders groeiproces was duidelijk aanwezig.

Fijngevoelige en discrete begeleiding

Het aangeboden progamma was heel evenwichtig, met rustig, ongedwongen ritme. De activiteiten afgewisseld met stilte-momenten - gewoon zalig! Dankzij een super vlotte organisatie en fijngevoelige omkadering gaf dit mij een gevoel van "herboren worden".
Geleidelijk aan kon ik dus zonder verdere weerstand mij laten opnemen in de groep.
Ik kon open staan voor persoonlijke spirituele ervaringen, los van wat anderen aanvoelden. En als gewenst, ook ondersteund worden in eigen ervaringen.
Een vakantie waar je zonder problemen volledig in het NU kunt leven.
Voelde mij geleidelijk aan en met warmte, opgenomen worden in de groep dankzij de fijngevoelige en discrete begeleiding.

Pure verwennerij

Het was absoluut geen ascetische week. Integendeel, puur verwennerij, o.a. naar maaltijden toe.
De ganse sfeer was dankzij de fijne begeleiding, ontspannen en liefdevol - op een volledig natuurlijke wijze.
De organisatie verliep feilloos en zonder stress, voor zowel uitstappen, activiteiten, logement en maaltijden = ongelofelijk lekker en met heel veel zorg en liefde bereid en opgediend!
De locatie was/is bijzonder goed gekozen.
Zeker voor herhaling vatbaar!