Stap uit de matrix en in jouw eigen tijdslijn - de tijd is rijp!

Vanaf € 1790,- 6 dagen
* Van zondag 20 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Programma per dag aanvragen!

Nodigt het leven jou uit om je hart te openen en je hart te volgen? En het leven te leven waar je voor geboren bent?
Is het nu de tijd voor een grootste verandering in jouw leven? En…zeg jij JA tegen die uitnodiging? Dan zegt ik: "gefeliciteerd" want daar is moed voor nodig. De tijd is rijp... we leven in een bijzondere en turbulente periode van transformatie. Het is jouw geboorterecht om te groeien en bloeien. Om jouw dromen en potentie te leven. Zodat jij autonoom, vrij en gelukkig kunt zijn. Zie deze retreat als een nieuwe start!

Het doel van deze retreat is:

Jou de tools aan te reiken die je nodig hebt om beperkingen los te laten, autonoom te worden en naar de door jou gekozen tijdslijn te bewegen. Los van de omstandigheden en de turbulentie om je heen.

Stap uit de matrix

Wat is de matrix eigenlijk? Een heleboel ongeschreven regels en verwachtingen die ons leven sturen en vormen. Het is als een onzichtbaar web dat ons gevangen houdt. Stap uit de matrix is een uitnodiging om de illusie van deze realiteit te doorzien. Dat betekent niet dat je afstand neemt van dit leven of deze wereld. Juist niet! Door de illusie te doorzien kun je los komen van alles wat jou niet meer dient en vrij gaan kiezen.

De kunst van het tijdslijn springen

Waarom zijn we hier op aarde in dit leven? En hoe kunnen we deze ervaring vreugdevol en avontuurlijk maken? Tijdens deze retreat zul je concrete en direct toepasbare “tools” aangereikt krijgen om meer vrijheid focus en geluk te creëren. En om op de door jou gekozen tijdslijn te springen.Oftewel,,,het potentieel van je leven wijzigen.

Dit zijn de 7 bouwstenen van deze retreat:

Bouwsteen no. 1 - ballast loslaten

Waarom is het zo lastig bepaalde aspecten van jezelf of jouw leven te veranderen? Deze tijd vraagt om transformatie. De energie verandert, doorgaan op de oude gebaande paden kan gewoonweg niet meer. Misschien wil je wel mee met de stroom van verandering maar kom je telkens dezelfde blokkades tegen. We beginnen met ruimte te maken voor het nieuwe door ballast los te laten.

Bouwsteen no. 2: Versterken van jouw energetisch dubbel

Om tijdslijn te springen is het noodzakelijk dat je over voldoende energie beschikt. Dat doen wij met behulp van de volgende elementen: Yoga, meditatie en kosmische oefeningen

Bouwsteen no. 3: Het verruimen van jouw bewustzijn:

Je bewust zijn van jezelf en zaken die je bent gaan geloven over jezelf. Onbewuste overtuigingen worden zichtbaar zodat je zelf kunt kijken wat jou niet meer dient. Tijdens een krachtig en doeltreffend proces breng je dit zelf in kaart.

Bouwsteen no. 4: Know how! Alles wat je wilt weten om je voor te bereiden op het leven in de 5e dimensie

 • De functie van ons grotere zelf/ziel en het ego
 • Kennis over de 3e, 4e en 5e dimensie
 • 3 niveaus van creatie
 • De 5 stappen van tijdslijn springen
 • De geluksformule van Bashar

Bouwsteen no. 5: een innerlijke reis maken met Magic truffels

Deze innerlijke reis biedt jou een diepgaande ervaring van een totaal andere perceptie van de realiteit. Je stapt tijdelijk daadwerkelijk in een andere tijdslijn zodat structureel een andere tijdslijn kiezen binnen handbereik komt. Je hebt de ervaring namelijk al eens geleefd.
Tijdens deze innerlijke reis verschuift jouw ego naar de achtergrond waardoor jouw grotere zelf alle ruimte krijgt. Dat kan belangrijke inzichten opleveren. Maar ook verschuivingen in jouw bewustzijn. Het kan zaken helen, je kunt loslaten wat jou niet meer dient. Deze ervaring is geestverruimend, hart openend en zeer persoonlijk. Eenieder ervaart precies datgene wat nodig is op dit moment.

Bouwsteen no. 6: Jouw persoonlijke landkaart maken

Integratie, oefening en een concreet plan maken voor de aankomende tijd. Welke tijdslijn ga je kiezen? Welke keuzes ga je maken? Waarvoor is ruimte gekomen?

Bouwsteen no. 7: Zonsondergang op de Montségur…wijd je zelf in op de chakra van de aarde: de Montségur!

Montségur....betekent "veilige berg". Hier ga je dit alles bekrachtigen wat je tijdens jouw reis hebt ervaren…een persoonlijke inwijding! Een magisch en buitenaards moment!

Ervaring met mediteren is niet nodig!

Maar het creëren van en bijdragen aan rust en stilte tijdens de meditaties en stiltemomenten wel.

• De basisprincipes van mediteren worden in het begin van de week uitgelegd: houding/adem etc.
• Tijdens de middagsessie er enige ruimte voor uitwisseling van ervaringen. Echter, de focus is het hier-en-nu.
• Deze week leent zich niet voor een therapeutische benadering d.w.z. een intensieve persoonlijke begeleiding is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een persoonlijke begeleidingsgesprek aan te vragen.

De transformatie naar een nieuwe aarde

Hoe ga je om met de veranderingen die zich voltrekken op de aarde? Hoe gebruik je de toestroom van kosmisch licht voor jouw groei en bloei? Hoe kies jij krachtig, vrij en vreugdevol jouw eigen tijdslijn? Los van de turbulentie om je heen? Na deze retreat ben je volledig voorbereid.
Lees meer

Klik op de reissom hierboven om door te gaan met boeken!

Inclusief

Exclusief

 • De reis naar Zuid-Frankrijk
 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Reserveringskosten en bijdrage Garantiefonds GGTO

Je verblijft op landgoed Terra Nova in het land der Katharen

Landgoed Terra Nova ligt prachtig, omringd door ongerepte natuur. Vanuit het huis zijn er talloze korte en lange wandelingen mogelijk op het landgoed. Vind een schaduwrijke plaats om te lezen of weg te dromen. Doezel weg in een hangmat. Mediteer bij het gezang van de vogels. Er zijn geen buren, geen wegen, geen lawaai. Rondom het hoofdgebouw zijn diverse terrasjes en er is een buitenzwembad met veel privacy. Er is een sauna en een schitterende workshopruimte. Lees meer over landgoed Terra Nova

Tijdens deze reis kun je kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. Je deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 140,-.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat we je, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De reis naar Zuid-Frankrijk wordt door de deelnemer zelf verzorgd op basis van voorkeur en budget. Indien nodig kan Magical Tours jou van dienst zijn bij het boeken van de vlucht. Klik hier voor meer informatie!

NB. Als je de voorkeur geeft aan vliegen boek dan zo snel mogelijk jouw vlucht voor de meest gunstige tarieven. En hoe je ook reist, als je gebruik wilt maken van onze gemeenschappelijke taxiservice in Toulouse en Carcassonne kies dan de aankomst- en vertrektijden die daarbij aansluiten. Klik hier voor meer informatie!

Onze gemeenschappelijke taxiservice vanuit Toulouse sluit aan op de volgende vluchten van KLM en Easyjet:
Heenreis:
 • KLM: Vertrek Amsterdam 14.25 uur – Aankomst Toulouse 16.15 uur
 • Easyjet: Vertrek Amsterdam 13.25 uur – Aankomst Toulouse 15.20 uur
Terugreis:
 • KLM: In april: Vertrek Toulouse 11.20 uur – Aankomst Amsterdam 13.20 uur
 • KLM: In de zomer: Vertrek Toulouse 11.35 uur – Aankomst Amsterdam 13.35 uur
 • Easyjet: Vertrek Toulouse 10.55 uur – Aankomst Amsterdam 12.55 uur

Hier volgt een opsomming van de reismogelijkheden:

 • Per vliegtuig: Amsterdam - Toulouse - met KLM
 • Per vliegtuig: Amsterdam - Toulouse - met EasyJet
 • Per vliegtuig: Brussel/Charleroi - Carcassonne - met Ryanair
 • Per auto: Landgoed Terra Nova – Utrecht is 1235 km
 • Per trein: Nederland - Toulouse of Carcassonne – Vraag een individueel reisadvies vanaf jouw woonplaats naar Toulouse of Carcassonne via: De treinreiswinkel – Tel: 071-5137008

(Met Ryan air kan ook gevlogen worden vanuit Eindhoven naar Gerona (Spanje) en vanuit Weeze/Düsseldorf naar Béziers. Gezien de afstand zijn deze opties minder voor de hand liggend. Gerona is 200 km en Béziers 100 km van Carcassonne)

Moeilijkheidsgraad

Ervaring met mediteren is niet nodig! Maar het creëren van en bijdragen aan rust en stilte tijdens de meditaties en stiltemomenten wel.

• De basisprincipes van mediteren worden in het begin van de week uitgelegd: houding/adem etc.
• Deze week leent zich niet voor een therapeutische benadering d.w.z. een intensieve persoonlijke begeleiding is niet mogelijk.

Maaltijden

Culinaire vegetarische 3-gangen maaltijden met zoveel mogelijk verse en ecologische ingrediënten.

Jacqueline Streefkerk begeleidt deze reis

Het leven heeft mij altijd enorm geboeid. Ik ben er vol ingegaan, altijd op zoek naar antwoorden: waarom zijn we hier? Mag het ook fijn zijn op deze planeet? En hoe doe ik dat? Ik ben nu op een punt beland waarop ik niet meer zoek maar elke dag leer. Ik gebruik mijn bewuste creatiekracht en combineer dat met een flinke dosis overgave. We leven in een bijzondere tijd. Een tijd van transformatie. De aarde en haar bewoners gaan over naar een andere dimensie. Dat ik hier nu ben, in dit leven en op deze aarde, geeft mij een dankbaar en opgewonden gevoel. Mijn passie voor het leven is intens en ik voel een diep verlangen om hetgeen ik ontdekt heb over "gelukkig leven" te delen. En voor mij is dat elk aspect van dit bestaan aankijken. En vanuit een verbinding met onze Bron mezelf te Zijn!. Lees meer!

Korte reacties van deelnemers op deze reis:

“…..Jacqueline en Jean-Luc ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor deze mooie reis. Ik heb veel liefde en respect voor de natuur en krachtplaatsen ervaren. Jullie hebben veel respect voor de deelnemers. Deze reis is met aandacht en liefde voorbereid en uitgevoerd. Chapeau!......”

“……Er zijn meerdere hoogtepunten maar de dolmen van Sem, Roquefort des Cascades en het graalkasteel hebben het meeste indruk gemaakt. De goede verzorging en het fantastische eten waren werkelijk een feest……”

“…..Het hoogtepunt van mijn vakantie? Alles bij elkaar….de sfeer…het lekker eten, de uitstapjes en het lekker genieten van landgoed La Flotte!......”

“…..Ik heb overvloed ervaren in alle opzichten. Zo wil ik altijd graag leven en dat gevoel was ik even kwijt. Nu heb ik het terug………heel veel dank!.....”

“…..Ik vond het een mooi uitgebalanceerd programma, genoeg in- en ontspanning, een mooi opbouw, fijne begeleiding, bijzondere contacten met de anderen. Heerlijk de ruimte voor mezelf. Maar wat me vooral bij blijft is dat ik me hier zo goed heb gevoeld…..”