Even voorstellen....

Over ons!

Reisorganisatie Magical Tours is het initiatief van Jean-Luc Evens en Jacqueline Streefkerk. In 1992 hebben zij elkaar ontmoet in het Katharenland. Jean-Luc woonde daar en Jacqueline werkte er bij een buitensportbedrijf. Jaren later , via allerlei omwegen, zocht Jacqueline hem weer op en ontstond er een diepe verbondenheid. Zij vonden elkaar in de liefde voor deze planeet, het verlangen naar avontuur en het ontdekken van nieuwe plaatsen, verre oorden. En in de interesse voor oude beschavingen en spiritualiteit. De tijd was rijp voor een gezamenlijke missie: Magical Tours. In 1999 hebben zij hun krachten gebundeld en sindsdien organiseren en begeleiden zij samen spirituele reizen. Centraal bij hun begeleiding staat het creëren van sfeer waarin jij de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn. Wars van zweverigheid bieden zij duidelijke informatie, een goede organisatie, het gezelschap van gelijkgestemden maar vooral de uitnodiging om jouw eigen wijsheid als vertrekpunt te nemen bij jouw ervaringen.

Jacqueline

Jacqueline heeft de opleiding voor HSAW – richting recreatie en toerisme (1993) pedagogiek (1995) en maatschappelijk werk (1998) afgerond. Haar verlangen om de geheimen van het leven te ontrafelen begon al op jonge leeftijd. Ook haar liefde voor reizen en ontdekken zat altijd al in haar bloed. Het delen van enthousiasme en concrete handvatten voor een boeiend en gelukkig leven is voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie en vreugde.

"Mijn naam is Jacqueline

Ik hou van deze planeet, de bomen en de rotsen. De geur van rozen....als ik die inadem stel ik mij voor dat alle cellen van mijn lichaam gevuld worden met deze parfum.

Ik hou van de zee...ook als deze koud is....de zon op mijn huid en de wind door mijn haar. Ik hou van de wolken, de kleuren van de aarde en van de sterren en de volle maan.

Ik hou van mensen, hun ogen, hun gelach en kwetsbaarheid. Hun verschillen. Ik hou van samen, maar ook van alleen.

Ik hou van reizen, avontuur, ik hou van spelen...het onbekende en onverwachte. Ik hou van dit moment - hier en nu!

Ik hou van vrijheid, ruimte, intens en passie!

Ik hou van het mysterie, het niet weten, het wanhopig zoeken en vinden. Vragen en antwoorden, innerlijk weten, diep voelen.

Ik hou van raken en geraakt worden, van vallen en weer opstaan.

Verwonder mij...lach met mij...dans met mij!

En meer dan ook hou ik van dit leven dat me uitnodigt steeds dieper te gaan en om mijzelf uit te drukken vanuit liefde, kracht en wijsheid."

Jean-Luc

Als tiener was hij op zoek naar antwoorden op vragen die door leeftijdsgenoten niet gesteld werden. Hij voelde zich daarin alleen. Met zijn ouders maakte hij lange reizen door Europa. Dat creëerde een openheid naar andere overtuigingen en leefwijzen. Vaststaande denkbeelden van de samenleving sloten niet altijd aan bij zijn beleving. Met als gevolg een gevoel van vervreemding.....er niet bij horen. Andere culturen, andere religies verrijkten zijn zoektocht en gaven stukjes van de puzzel. Maar de meeste rust vond hij in het contact met de aarde. Hier kwam alles samen. De oerprincipes van de seizoenen, de maan, de sterren en de zon. Hij vond rust en zingeving in een eenvoudig leven. Zonder luxe, zonder technologie. Na dit "thuiskomen" voelde hij jaren later, dat het tijd werd om zich meer naar buiten te richten. Dat was het moment dat Jacqueline in zijn leven kwam. En samen konden zij vliegen..........!

"Ik vind het belangrijk mensen in contact te brengen met de natuur, met de aarde en met de kosmos. Woorden schieten vaak te kort en zijn dan overbodig. Het gaat om het ervaren. Ik houd van rust, harmonie en schoonheid. De hectiek van deze tijd, ga ik uit de weg. Vroeger heeft de aarde mij geheeld, zij heeft mij teruggebracht bij mezelf. Nu breng ik, via onze reizen, mijn liefde voor de aarde tot uitdrukking. Ik houd van uitwisseling. Ik houd ervan mijn kennis en ervaring te delen. Het is mijn passie om te reizen en anderen de gelegenheid te geven de schoonheid van moeder aarde te ervaren! Ik vind het fijn om mij tijdens de reizen te richten op de essentie, zodat de deelnemers het leven van alledag, de drama's en verwikkelingen even los kunnen laten. Dat geeft mij enorm veel voldoening!"