Magical dolfijnen retreat in Egypte

Vanaf € 2150,- 10 dagen
Van donderdag 5 t/m zaterdag 14 september 2024 - Gaat definitief door!
Nog 4 plaatsen!

Programma per dag aanvragen!


Geloof mij….dit wil je minstens één keer in je leven meemaken! Deze unieke ervaring zal jouw leven veranderen!
Een week verblijven op een prachtige jacht in de magische Sataya Lagoon in de rode zee. Deze Lagoon is de beste plek ter wereld om met wilde dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zwemmen.

Prachtig helder turquoise water....een zachte bries....en deze prachtige wezens. Dankbaar en respectvol vragen wij innerlijk toestemming om in hun midden te zijn…te zwemmen, drijven…genieten…van hun onvoorwaardelijke liefde, verbinding en speelse, helende kracht.

Een week lang jezelf verbinden met de dolfijnen energie! Weet je wat dat met jou doet? Het activeert jouw passie, brengt jou in contact met een helende en transformerende energie. Blokkades komen in het licht en kunnen losgelaten worden. In deze tijd van transformatie is dat een enorm kado.

Deze reis heeft alles waar jij van droomt.....

Eerst acclimatiseren op een 4* resort aan de Rode Zee. Zeven dagen lang elke dag zwemmen met de dolfijnen. Tot rust komen, je accu opladen, je vibratie verhogen tijdens de Free-Your-Soul Classes. Genieten van een bijzondere klankworkshop. Met je voeten in het warme zand van een onbewoond bounty eilandje. Naast de betoverende onderwaterwereld genieten we ook van het heerlijke eten, de zon, elkaar, de rust en ruimte voor jezelf. Lekker swingen op ritmische muziek! ‘s Nachts slapen onder de indrukwekkende sterrenhemel, of lekker knus in je kajuit.

Zwemmen met wilde dolfijnen in hun natuurlijk omgeving

Onze boot legt aan in de prachtige Sataya baai, ca. 42 km van de Egyptische kust. Hier komen grote scholen spinner dolfijnen rusten, spelen en hun jongen grootbrengen, ver van de sterke stromingen en van de gevaren van de open zee. Je kunt dus genieten van de verbinding met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Omringd door het turquoise water met zijn allesomvattende helende energie.

Maak deze droom werkelijkheid!

“Ik heb veel gereisd in mijn leven, veel krachtplaatsen bezocht en ervaren hoe deze plaatsen onze groei en evolutie ondersteunen. Maar nog nooit eerder had een ervaring zo’n intense impact op mij als het zwemmen met de dolfijnen. Mijn hart ging open, ik voelde me verbonden met alles en iedereen en mijn passie voor het leven kreeg een enorme boost. Op dat moment wist ik al dat ik deze ervaring wilde delen. En ik ben super dankbaar dat dit nu gaat gebeuren.”

De ontmoeting met de dolfijnen ondersteunt jouw proces van transformatie.

We leven in een bijzondere tijd. De aarde en haar bewoners transformeren naar een nieuwe dimensie. Dit is als een geboorte, die ervaren we ook vaak als spannend en turbulent. De energie op aarde verandert, de frequentie verhoogt en dat voelen wij....soms in ons lichaam maar ook qua emoties, overtuigingen, patronen kunnen er zaken naar voren komen die geheeld of losgelaten willen worden. De dolfijnen hebben een helende en transformerende energie die ons ondersteunen in dit proces.

De één noemt het een innerlijke schoonmaak, de ander noemt het een spirituele boost, weer een ander noemt een snelweg naar verlichting…..hoe je het ook noemt….Je zult nooit meer dezelfde zijn.

We brengen tijd door op een paradijselijk onbewoond eilandje.

Weer even de aarde onder ons voelen op dit bounty eilandje met stralend wit zand.

Free-Your-Soul Classes onder begeleiding van Jacqueline Streefkerk

Bij elke zonsopgang en elke zonsondergang is er voor de liefhebbers een sessie met een scala aan tools met als doel:

• Jouw innerlijke rust en levenskracht te vergroten
• Jouw vibratie te verhogen
• De verbinding met jouw essentie (soul) open en sterk te maken – zodat jij de impulsen van de ziel gaat waarnemen en volgen. Van moment tot moment!
• Jouw gevoel van geluk, passie en levenskust te vergroten

Ik maak gebruik van:

• Dynamische meditaties
• Stilte meditaties
• Ademsessies
• Yoga en rek en strek oefeningen
• Chakra activatie
• Spirituele oefeningen
• Inzichtkaarten
• Uitwisseling

Deze reis is een warm bad voor jouw lichaam, hart en ziel

Kom tot jezelf en ontspan. Integreer jouw ervaringen, laat alles rustig op je inwerken. Vibreer mee op hetgeen er gevoeld en geleefd wil worden. Vier het leven...! Geef je over aan het proces en geniet.

Laat je betoveren door de klanken van de dolfijnen…

De dolfijnen maken bijzondere klanken die diep resoneren in ons systeem. Wij bieden je een klanksessie die gebruik maakt van de diepe werking van vibratie en klank in al jouw cellen. De bevrijdende werking hiervan geeft ruimte. De keelchakra opent zich en daarmee ook de deur naar jouw persoonlijke wijze van expressie in dit leven. Jean-Luc begeleidt deze klanksessie. Met zjjn sjamanistisch inborst speelt klank een belangrijke rol in zijn leven. Hij neemt de sjamanendrum, Sansula en tubalofoon mee - maar werkt ook met de stem.

Deze reis is een warm bad voor lichaam, hart en ziel

Naast de magische ontmoetingen met de dolfijnen is er alle ruimte om te genieten van de prachtige koralen, het contact met elkaar, het heerlijke eten, de zon, rusten, luieren, lezen, spelletjes, creatief bezig zijn, vertragen, verstillen, Zijn. Je bent helemaal vrij om je eigen stroom te volgen en alles op je eigen tempo te doen. Niets moet, alles mag.

Een luxe jacht....genieten maar!

Er zijn verschillende boten waarmee je deze reis kunt maken van basic tot luxe. Wij hebben bewust gekozen voor een luxe jacht, zodat het echt een onvergetelijke droomreis wordt die een onuitwisbare indruk op je maakt!
Lees meer

Klik op de reissom hierboven om door te gaan met boeken!

Gaat definitief door! - Nog 4 plaatsen!

Inclusief

 • Alle transfers van/naar boot/resort/en het vliegveld
 • 2 nachten verblijven op een 4* resort aan de Rode Zee op basis van all-inclusive
 • 7 nachten verblijven op een luxe jacht - op basis van een 2-persoonshut op indeling
 • Alle maaltijden en drankjes zijn inclusief. Er worden heerlijke gevarieerde vegetarische maaltijden voorbereid (wel vis), onbeperkt mineraal water, snacks en drankjes (alcoholvrij)
 • 2x per dag Free-You_Soul Classes
 • Klanksessie
 • Begeleiding van professionele instructeurs tijdens het zwemmen met dolfijnen
 • Entreegeld Nationaal park
 • Haven- en rifbelastingen
 • Reisbegeleiding

Exclusief

 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • De retourvlucht naar Marsa Alam of Hurghada
 • Visum voor Egypte, die je koopt op de luchthaven a circa € 30,- (ter plaatse cash te betalen).
 • Snorkeluitrusting zelf aan te schaffen of huren: snorkelmasker en flippers (€ 30,-) en eventueel wetsuite (€ 30,-)
 • € 50,- in contanten voor fooienpot bootpersoneel
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reserveringskosten en bijdrage Garantiefonds GGTODeze reis wordt begeleid door Jean-Luc Evens en Jacqueline Streefkerk

Magical Tours is in 1999 opgericht door Jean-Luc Evens en Jacqueline Streefkerk. Zij gaan uit van de individuele beleving, ervaring en eigen wijsheid van elk individu. Dogma’s en absolute waarheden hebben daarin geen plaats. Hun interesse voor mystieke plaatsen komt voort uit een gevoel van ordening in de kosmos die het leven beïnvloedt. Het Grote Mysterie achter alles-wat-er-is boeit hen en voedt een verlangen naar nieuwe plaatsen, inspirerende activiteiten, vergeten werelden en verborgen kennis. In deze tijd van transformatie willen zij deelnemers de rust en de ruimte bieden voor een reis naar binnen.

Jacqueline begeleidt de yoga/meditatie/ontspanningssessies. Ook is zij de initiatiefnemer van het persoonlijke Masterplan. "Mensen verbinden met hun eigen kern, innerlijke kracht en levenslust is mijn passie. Genieten van dit aardse bestaan en het leven leven waar je voor geboren bent zijn thema's die mij mateloos boeien. In deze tijd van transformatie wordt een ieder uitgenodigd de weg naar binnen te gaan. Ik ben dankbaar dat ik hieraan een bijdrage kan leveren."

Jean-Luc begeleidt de klanksessie. Met zjjn sjamanistisch inborst speelt klank een belangrijke rol in zijn leven. Hij neemt de sjamanendrum, Sansula en tubalofoon mee - maar werkt ook met de stem.

Lees meer!

Accommodatie

Je verblijf 2 nachten op een 4* resort aan de Rode Zee. De kamers zijn comfortabel, er zijn zwembaden, zonneterrassen, een bar etc. We verblijven hier op basis van all-inclusive.

Je verblijf 7 nachten op een privé jacht. Ook hier zijn alle maaltijden en drankjes inclusief. De jacht is ca. 30 meter lang, bouwjaar 2019. Een mooie boot met alle gemakken die je je maar kunt wensen om jouw retreat fijn en ontspannend te maken.

Er is een restaurant en bar op het hoofddek. (Met een TV, DVD-speler en stereo). Twee zonneterrassen, gedeeltelijk in de schaduw met banken, tafels en ligbedden. En bovenaan een zonnedek dat perfect is onze Free-You-Soul Classes.

Totaal zijn er zijn 9 hutten. Deze hutten kunnen ook door 1 persoon gebruikt worden, afhankelijk van de voorkeuren. Het supplement voor een 1-persoonshut en kamer in het resort is € 400,-
Alle hutten hebben:
 • Air-conditioning
 • Eigen badkamer met douche met warm water, wastafel en toilet
 • Beddengoed en handdoeken aanwezig
 • Leeslampjes
 • 24-uurs, 220v elektriciteitsvoorziening
 • Brandmeldsysteem, brandblussers & reddingsvesten
 • voldoende ruimte om jouw spullen voor de week op te bergen

Slapen onder de sterrenhemel is ook mogelijk op het bovenste dek!

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is.

De vlucht naar Marsa Alam en/of Hurghada is tussen € 500,- en € 700,- euro – afhankelijk van allerlei persoonlijke keuzes!

We hebben een uitgebreid document gemaakt met alle vliegopties. Deze sturen wij je toe nadat je de reis geboekt hebt.


Magical Tours kan indien nodig je vlucht voor je boeken.

Gemeenschappelijke taxiservice

Je wordt opgehaald en weggebracht van/naar het vliegveld van Hurghada of Marsa Alam op de genoemde aankomst- en vertrekdag.

Moeilijkheidsgraad

Uiteraard is het belangrijk dat je kunt zwemmen. Ervaring met yoga en/of meditatie is niet persé nodig. Wel is het aan te raden ervaring te hebben met snorkelen. Dan ben je meteen op jouw gemak in het water. De 2 dagen op het resort zijn ook bedoeld om het snorkelen alvast te oefenen. Verder hoef je niets te kunnen of kennen om deel te nemen. Een innerlijke gevoel van JA is alles wat je nodig hebt.

Maaltijden

De kok verwent als met overheerlijke ontbijt-, lunch,- en diner buffetten met overheerlijke en gevarieerde gerechten. De maaltijden zijn overwegend vegetarisch op ons verzoek. Wel wordt er vis bereid. In de middag worden we verwend met een zoet of hartig hapje. Koffie, thee, mineraalwater en frisdranken zijn de hele dag beschikbaar.